Architecten

Gispen biedt architecten ondersteuning.

Uitgelichte producten

Architect aan het woord

‘Gispen vertaalde onze vormvisie én de circulaire ambities van Alliander naar een passende inrichting voor het vernieuwde Bellevue. Dat hebben ze hartstikke knap gedaan. We wilden geen standaard kantoorinrichting toepassen, maar inspirerende werkgebieden creëren met elk hun eigen sfeer. Gispen heeft zich echt ingespannen om de gewenste uitstralingen te realiseren. Ik heb de mensen van Gispen als zeer betrokken ervaren en zeer gemotiveerd om er samen iets goeds van te maken.’

Jan Willem Leverstein Eigenaar en architect bij COARE Architectuur

Contact me

* Required Fields

Mediabank

Gispen mediabank

,br/>

De Gispen mediabank biedt inspiratie voor elk project. Een ruim overzicht van projectfotografie geeft inzicht in het werk dat Gispen samen met architecten heeft gerealiseerd. Vraag nu een login aan.

Uitgelichte projecten

Advies

Samenwerken geeft mij energie. Het mooiste is het verbinden van de doelen van de architect en de klant en dit samen laten komen in een inspirerend en duurzaam interieur dat werkt. Gispen heeft veel kennis en ervaring binnen verschillende branches, thema’s als circulaire economie en duurzaam design. Ik deel deze kennis graag, omdat we samen tot de mooiste resultaten komen.

Coen Krijnen Accountmanager Architects & Design

Contact me

* Required Fields

loader