Impact tips van Ynzo van Zanten

Impact tips van Ynzo van Zanten

Iedereen heeft impact en elk stapje telt

Hij is econoom, ondernemer, initiatiefnemer van Green Inc., verantwoordelijk voor de lancering van Innocent Drinks in Nederland en momenteel Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely. Kortom, een impactmaker pur sang. De keynote speaker van Expeditie Circulair 2019 deelt hier zijn nuchtere tips om (meer) impact te maken.
Download de pdf met impact tips van Ynzo van Zanten.
Tijdens Expeditie Circulair 2019 gaf Ynzo van Zanten een levendige en vermakelijke presentatie over de missie van het bewust commerciële chocolademerk: de chocoladeindustrie sámen 100% slaafvrij maken. 

Achteraf praatten we met hem nog even verder over impact maken en de aanpak van Tony's Chocolonely. Bekijk de CE talk: 

 De professional aan het woord

'Gispen is in transitie. HERGEBRUIK > WAARDEBEHOUD > MINDER VERBRUIK > Dit zijn de sleutelwoorden van een circulaire economie. Ik geloof in deze circulaire principes. Mijn overtuiging is dat zowel nieuwe als hergebruikte, goed ontworpen producten garant staan voor een duurzaam interieur. We willen de levensduur van producten verlengen. En onze verantwoordelijkheid nemen op basis van goede afspraken en de juiste incentive om de cirkels te sluiten. Met alle voordelen van dien!'

Rick Veenendaal Manager circulaire economie

Contact me

* Required Fields

More inside stories

loader