.

.

Lease en huur

Een goed alternatief voor de aanschaf van meubilair is verhuur: levering uit voorraad. Verhuur is interessant wanneer uw huisvesting tijdelijk is, of wanneer uw kantooromgeving een piekbelasting kent. 

De professional aan het woord

HERGEBRUIK > WAARDEBEHOUD > MINDER VERBRUIK > Gispen in transitie. Dit zijn de sleutelwoorden van een circulaire economie. Ik geloof in deze circulaire principes. Mijn overtuiging is dat, zowel nieuwe als hergebruikte, goed ontworpen producten garant staan voor een duurzaam interieur. Dat het verlengen van de levensduur in relatie tot de mate van gebruik zorgt voor optimaal gebruik. En verantwoordelijkheid nemen gebaseerd op goede afspraken en de juiste incentive om de cirkels te sluiten. Met alle voordelen van dien!‘Het kan anders!’

Rick Veenendaal Manager circulaire economie Neem contact met mij op

Hoe werkt dat concreet?

Er zijn diverse mogelijkheden: van een complete werkplek tot huren van een groot aantal tafels, kasten en stoelen. Wij borgen de gestelde ergonomische en facilitaire eisen en zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing. Wilt u kostenbeheersing realiseren? Dan is leasing een bij uitstek geschikte vorm. We sluiten dan een lease-overeenkomst af met een vaste looptijd tegen een vaste gebruikersvergoeding per maand. Deze investering is dus eenvoudig te budgetteren. U weet exact welke maandelijkse kosten u de komende jaren heeft voor uw kantoorinrichting. U spreidt de kosten en heeft direct een optimale werkomgeving.

Meer lezen

loader