Gispen in het circulaire nieuws

Regelmatig verschijnt Gispen in de media. Het gebeurd steeds vaker dat onze specialisten gevraagd worden om hun circulaire visie te geven. Hieronder een greep uit de publicaties.

Publicaties & white papers

Publicatie Dynamics of Long-Life Assets | Gispen

Dynamics of Long-Life Assets

Dynamics of Long-Life Assets, geschreven door Stefan N Grösser, Arcadio Reyes-Lecuona en Göran Granholm. Met de subtitel 'From Technology Adaptation to Upgrading the Business Model'.

Verdienmodellen in de Circulaire Economie | Gispen

VAN BETALEN VOOR BEZIT NAAR BETALEN VOOR GEBRUIK


Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) is het nationale instituut voor strategische beleidsanalyses op het gebied van milieu, natuur en ruimte. Zij vroegen ons het hemd van het lijf over hoe Gispen werkt in en met de circulaire economie. Lees de case in 'VAN BETALEN VOOR BEZIT NAAR BETALEN VOOR GEBRUIK', Verdienmodellen in de Circulaire Economie'. Een achtergrondstudie van Sanne Remmerswaal, Aldert Hanemaaijer en Maikel Kishna.


Future Force Converence rapport | Gispen

Final Report Future Force Conference


Het rapport van de Future Force Conference, 'From partnerships to ecosystems: combining our efforts for a more secure world', dat in februari 2017 plaats vond te Den Haag. En waarbij Gispen aanwezig was.

Sustainable furniture | Gispen

Sustainable Furniture that Grows with End-Users


Een publicatie van het project Use It Wisely, genaamd 'Sustainable Furniture that Grows with End-Users' het eind product van de samenwerking waar Gispen actief aan heeft bijgedragen. loader