Flybye tafellamp

Price on request

Product description

Hollands Licht heeft in samenwerking met Ernst Koning een tafellamp ontwikkeld: Flybye. De armatuur heeft een doordachte vormgeving waarbij sfeer, functionaliteit en schoonheid voorop staan. FlyBlye verandert een vergadertafel zoals Gispen TEAM in een oogwenk in een functionele en prettige leestafel.

Het tafelmodel Flybye is leverbaar met bladbevestiging (T2) of voetplaat (T1) en als hanglamp. De hoogwaardige geïntegreerde ledbuis kan uitgevoerd worden in 2700 en 3000 Kelvin. 2700K legt met name de nadruk op een warme gezellig verlichting voor aan een leestafel. Voor een functionele werkomgeving is 3000K meer geschikt. De geperforeerde kap zorgt voor indirect licht en een evenwichtige lichtspreiding.

Tafelmodel Flybye in het kort:

  • Ranke vormgeving
  • Functionele verlichting
  • Toevoeging aan Gispen TEAM meubellijn
  • Maatschappelijk verantwoord geproduceerd in Nederland

Gispen Flyby tafellamp wit op TEAM tafel

Toepassingen

Flybye tafellampen voegen functionele designverlichting toe aan verschillende soorten (vergader)tafels. Bijvoorbeeld als leestafel in een wachtruimte van een ziekenhuis of als aanlandplek in een kantoor.

Onderdelen


Met de optionele vilten hoes van Kvadrat krijgt de hanglamp een warme uitstraling. Alle onderdelen worden, onder meer om de footprint te beperken in Nederland geproduceerd. Assemblage vindt plaats door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Related products

Specifications

Brand Gispen
Designer Ernst Koning

Documentation

loader