Actie Onderwijsset

Eduu is een lesset speciaal ontworpen voor comfortabel zitten in de klas. De bewegingen in de kuip zorgen ervoor dat leerlingen of studenten makkelijk kunnen gaan verzitten of achteroverleunen. Door deze microbewegingen in de spieren, kunnen leerlingen langer gezond zitten. Eduu ondersteunt het lichaam en zorgt ervoor dat studenten zich langer en beter kunnen concentreren.

 

De Eduu stoel en tafel zijn voorzien van doppen om de vloer te beschermen tegen krassen. Tegelijk is de slede hierdoor snel en eenvoudig aan de tafel te hangen voor de schoonmaak. Voor de Eduu-serie zijn de beste kwaliteit materialen gebruikt: alle onderdelen zijn zeer slijtvast en dus studentproof. De kuipen zijn aan het frame bevestigd met popnagels, voor een extra sterke verbinding.

Stoel & tafel kleurstalen

De Eduu stoelen en tafels zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor ze altijd aansluiten bij de kleurstelling van uw onderwijsomgeving. De onderstellen van de tafels en stoelen worden altijd gelakt in een van de hiernonder afgebeelde RAL kleuren.

Stoel & tafel kleurstalen

De kuip is uitgevoerd in een bijbehorende kunststof kleur zoals afgebeld. De tafelbladen zijn van melamine en in verschillende effen kleuren en houtprints leverbaar. Omdat kleur en materiaal het beste te bepalen zijn als je het in het echt ziet bieden we de optie aan om kleurstalen aan te vragen.

Wilt u een kleurstaal ontvangen? vul dan het formulier onderaan deze pagina in.Uiteraard adviseren wij u ook graag hierin.

Gispen Eduu Collectie

Advies

Wilt u gebruik maken van deze mooie actie dan kunt u hier een aanvraag insturen. Wilt u persoonlijk advies neem dan contact met mij op. Ik denk graag mee over de beste oplossing voor uw onderwijsinstelling.

Jeroen Verweij Businessmanager Onderwijs Gispen

Contact me

* Required Fields

loader