Dukdalf ronde vergadertafel

Select options

* Required Fields

Price on request

Product description

Dukdalf is een veelzijdige tafelserie met een eigenzinnig frame. Voor het ontwerp van deze tafelserie liet ontwerper Peter de Boer zich inspireren door de houten dukdalf constructie in het water waar boten kunnen afmeren. De opvallende poten zijn sterk en stoer, en versterken de uitstraling van het ranke blad. Dukdalf tafel is in veel verschillende vormen en maten leverbaar, met een volwaardige tafelserie als resultaat.

Toepassing

De Dukdalf tafel kan goed toegepast worden in zakelijke omgevingen, maar heeft dankzij zijn vormgeving altijd een huiselijk karakter. Door de verschillende uitvoeringen is Dukdalf makkelijk te combineren in één ruimte. Zo kan een statafel naast een vergadertafel staan, zonder de samenhang te verliezen.

Circulaire economie

Het stalen frame en spaanplaat blad van Dukdalf zijn demontabel, zodat onderling uitwisselen mogelijk is. Hierdoor is de toepassing flexibel en kan een Dukdalf meer dan één leven kan krijgen. Het stalen frame kan gerecycled worden zodat de grondstof opnieuw gebruikt kan worden. Van het spaanplaat blad kan Gispen weer andere producten maken, zoals scheidingselementen of wandbekleding.

Related products

Specifications

Furniture line Gispen Dukdalf
Designer Peter de Boer
Brand Gispen
Stock status 6 weeks leadtime
Product dimensions Diameter: 80/100/120/140/160/180 cm
Legs Column
Additional information Frame van staal in de kleuren wit RAL 9010, zwart RAL 9005,
blad van 18 of 25 mm spaanplaat blad met ABS kantenband
loader