Onderhoud

 

Onderhoud

Onze producten zijn gemaakt voor intensief gebruik. Het uitgangspunt is dat u er jarenlang plezier van heeft.

Ieder project is anders en afhankelijk van het gekozen meubilair en de gebruikswijze kan een onderhoudsplan nuttig zijn. Bent u benieuwd wat een onderhoudscontract op maat voor uw organisatie kan betekenen?

 

Beter rendement van de werkomgeving

Facility Managers zien steeds meer het belang in van een goede werkomgeving voor het rendement van hun bedrijf of instelling. Ze kijken daarbij verder dan alleen de aanschaf van de werkplek. Vakkundig beheer en onderhoud zijn net zo belangrijk. Dat verhoogt de productie en werknemers voelen zich prettiger op het kantoor.

Zo blijft de werkplek ook optimaal. Onderhoud op maat is uiteindelijk kostenbesparend. Om allerlei redenen. Het uitbesteden van werk, dat niet tot de core business van het bedrijf behoort en bij Gispen als centraal aanspreekpunt kan worden ondergebracht, scheelt tijd.                                                              

 
 

Regelmatige aandacht voor de werkplek voorkomt productieverlies, werkgerelateerde gezondheidsklachten en onevenredige vermindering van de restwaarde. Gispen brengt in een maatplan de vaste onderhoudskosten per werkplek in kaart. Er zijn dus geen onvoorziene uitgaven of een sterk wisselend kostenpatroon. Voordeel is ook dat het onderhoud niet wordt beperkt als gevolg van leveranciersgebonden mogelijkheden. Met een minimum aan overlast krijgt het bedrijf of de instelling de maximale opbrengst per werkplek. 

Technisch onderhoud

Goed onderhoud draagt bij aan een optimale en veilige inrichting. Intensief gebruik vraagt om regelmatige controle en continue aandacht. Gispen biedt onderhoud op het gebied van techniek, schoonmaak en ergonomie. Onze monteurs controleren mechanieken van werkplekken, stoelen en kasten en geven instructies over de reiniging van bekleding, vloerbedekking en zonwering. Onze interieurarchitecten adviseren u over een eventuele aanpassing van het interieur aan actuele normen.

                                                                                                                                           
 
loader