'Eyecatcher in de bibliotheek'

'Eyecatcher in de bibliotheek'

About TU Delft Library

De bibliotheek van de TU Delft is the place to be om te ontmoeten en vooral ook te studeren. De enorme ruimte voelt als een huiskamer vol met activiteiten en werkplekken. In het kader van het 175 jarig lustrum van de TU werd een ‘Explore your brain week’ georganiseerd, waarbij studenten, medewerkers en bewoners van Delft werden gestimuleerd om allerlei activiteiten te doen. Ter ere hiervan werd HUBB tijdelijk in de bibliotheek geplaatst. Een ideale gelegenheid om te ervaren dat HUBB er uitstekend werkt.

Room to Learn

Hoe ziet de leeromgeving van de toekomst eruit? In samenwerking met Mecanoo architecten vinden wij het klaslokaal opnieuw uit. Samen hebben we 130 jaar ervaring binnen het onderwijs. ‘Room to learn’ is de naam die we hebben gegeven aan onze verkenningstocht. Op Roomtolearn.nl lees je alles over onze visie en concrete stappen. We nodigen je van harte uit om hier direct jouw eigen wensen en ideeën over de leeromgeving van de toekomst te delen!

 

De samenwerking Gispen-Mecanoo heeft een eerste tastbaar resultaat opgeleverd: HUBB . Een nieuwe productlijn die we samen ontwikkelden: een modulair systeem dat op elk type onderwijs is toe te spitsen. Met HUBB creëer je een custom made leeromgeving die verschillende activiteiten faciliteert. Van lesgeven tot samenwerken, van studeren tot ontmoeten. Meer weten? Kijk op: Roomtolearn.nl. Of neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Publicatie

Magazine Schooldomein nam een kijkje bij TU Delft.
Wat vonden opdrachtgever en gebruikers van HUBB?

Schooldomein mei 2017Gispen HUBB bij TU Delft Schooldomein


Fotografie: Chris van Koeverden

Producten gezien in dit project

loader