SEPP akoestische schermen

Price on request

Product description

SEPP is een flexibel wandensysteem van akoestische schermen, die de gewenste afscheiding bieden rondom uw werkplekken. De schermen zijn toe te voegen aan ieder bureau en voor elke werkactiviteit – of het nu gaat om concentreren of juist samenwerken – is er een eigen oplossing. Het modulaire systeem maakt het mogelijk om in bijna iedere situatie te voorzien. Vraag ons gerust om advies op maat voor de optimale configuratie in uw werkomgeving.

SEPP akoestische schermen

Voordelen 

  • Fysieke, akoestische toevoeging aan een bestaand bureau
  • Ondersteunt optimaal geconcentreerd werken
  • Modulair systeem biedt uitgebreide mogelijkheden
  • Flexibel inzetbaar dankzij demontabele verbindingen


Concentratiewerkplek

Het modulaire SEPP systeem biedt u veel mogelijkheden. Zo tovert de U-opstelling iedere solo bureautafel om tot een concentratie- of aanlandwerkplek.

SEPP akoestische schermen - concentratiewerkplek

De schermen zorgen niet alleen voor visuele afscheiding, maar dempen ook het omgevingsgeluid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en hoogtematen die naadloos aansluiten op de standaardafmetingen van bureaus. We hebben rekening gehouden met de afstand tussen bureaublad en scherm, zodat u bureaus veilig (en zonder klemmen van vingers) in hoogte kunt verstellen.De optionele plantenbak zorgt voor sfeer en groen naast uw bureaus.

Verantwoord samenwerken

Om een duo-werkplek te voorzien van de juiste (akoestische) afscheiding is de H-opstelling uit de SEPP collectie ideaal. Deze opstelling 'omarmt' een duo-bureau aan beide zijkanten. Dankzij het oversteekscherm tussen de werkplekken in, blijft het geheel visueel toch luchtig. Het is mogelijk om een kabeldoorvoer in de schermen te verwerken, zodat bekabeling onzichtbaar tussen de werkplekken doorgekoppeld wordt. Deze kabeldoorvoer kunnen we altijd nog achteraf op uw locatie toevoegen.

Naast afscheidingselement kunt u de SEPP schermen ook gebruiken om uw werkomgeving te personaliseren. De gestoffeerde panelen zorgen voor een warme uitstraling en we bieden u een ruime keuze uit stoffen en kleuren. U kunt kiezen voor stoffering rondom zodat één geheel ontstaat, of juist voor een aluminium omlijsting om de kaders te benadrukken. Voeg de optionele 1x3 kapstok toe om persoonlijke spullen een plek te geven.

Flexibel design

De vrijstaande schermen in de SEPP collectie zijn ook losstaand te plaatsen. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Creëer bijvoorbeeld met de schermen een duidelijke looproute door uw kantoor, maak een scheiding tussen verschillende afdelingen of voeg akoestische waarde toe aan een specifieke ruimte. Het kan allemaal dankzij de verschillende breedte- en hoogtematen van de vrijstaande modules.

 SEPP akoestische schermen - losstaand scherm

Optioneel kunnen we de SEPP vrijstaande schermen voorzien van een PEXX opzetpaneel. Zo bieden ze in een 1,5 meter afstand-kantoor wel de fysieke afscheiding, zonder dat u het visuele contact in de ruimte verliest. Deze opzetpanelen zijn op elk gewenst moment weer eenvoudig en zonder risico op beschadigingen te verwijderen.

Opties

Elke kantooromgeving heeft zo zijn eigen indeling. In de ene ruimte komen solo-, duo- of trio-opstellingen het best tot hun recht. In de andere ruimte kiest u misschien voor een grotere opstelling van bureaus bij elkaar. Met de SEPP akoestische schermen zijn eindeloos veel combinaties mogelijk.

Circulair

Bij het ontwerp van onze producten houden we rekening met retourname en hergebruik van de onderdelen en materialen. Gispen neemt de verantwoordelijkheid voor de gehele levensduur. We kunnen uw werkplek (of onderdelen daarvan) aan het einde van de gebruiksduur retour nemen en zorgen dan voor een nieuwe functie of revitalisatie.

SEPP akoestische schermen helpen kostenbewuste organisaties om op verantwoorde wijze te blijven veranderen. Alle onderdelen zijn makkelijk toe te voegen aan uw bestaande werkplekken. En bij eventuele wijzigingen op een later moment zijn componenten uitwisselbaar dankzij het modulaire karakter.

Related products

Specifications

Brand Gispen

Documentation

loader