Nederland
Belgie Belgique
Showroom Culemborg

Creativiteit & ondernemerschap

Buiten je rol denken, dingen uitproberen: doe het maar, wij steunen je! Veel mooie initiatieven zijn ooit ontstaan vanuit eigen medewerkers: van vernieuwende circulaire activiteiten tot innovatief design. Die ondernemersgeest zit in ons DNA. Zo staan we ook bekend in de markt en we zijn soms een tikkeltje eigenwijs. Omdat we op die manier, samen met collega’s én klanten, steeds weer tot de mooiste inrichtingsconcepten komen. Verrassend, functioneel en inspirerend. Duurzaam design. 

Wij zijn Gispen

Gispen staat voor duurzaam design. We creëren omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. En stimuleren duurzaam gebruik. Dat doen we al meer dan 100 jaar.

Corporatie movie | Showroom Culemborg

Wat bieden we jou?

Allereerst bieden we je een fijne en inspirerende werkomgeving en leuke collega's die informeel met elkaar omgaan. We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt bij ons. Dat je met plezier werkt én samen met collega's en klanten goede resultaten kunt behalen. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om te ondernemen. Al zolang Gispen bestaat, zien we door de hele organisatie de meest creatieve nieuwe ideeën ontstaan. Daarnaast is er volop aandacht voor jouw eigen ontwikkeling - zowel in je vak als persoonlijk.

Iedereen vitaal aan het werk  
Vitaal werken vinden we ook heel belangrijk. We streven ernaar dat onze medewerkers tot aan hun pensioen gezond en gemotiveerd aan de slag zijn. Daar zorgen we op verschillende manieren voor. Zo zijn er sportieve activiteiten, je kunt een health check laten doen en op de werkvloer motiveren we elkaar in gezonde gewoontes. Soms is het makkelijker om daar sámen aan te werken dan in je eentje! En samenwerken, daar houden we van bij Gispen.

Steek jij jouw liefde voor meubels niet onder stoelen of banken?

Wil jij werken in een organisatie waarbij je de vrijheid krijgt om te ondernemen en vier je graag samen met je collega’s de successen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op één van onze vacatures. Bekijk het overzicht hieronder voor de openstaande vacatures.

 

Vacature overzicht

HR Manager

Anne-Marie Jansen

‘In alles wat wij doen staan onze klanten voorop. Maar we doen ook veel voor onze medewerkers; er is oprechte aandacht voor elkaar. Iedereen kent elkaar en beweegt zich vrij over de afdelingen heen. Je krijgt behoorlijk wat verantwoordelijkheden en je mag over van alles meedenken. Dat verwachten we zelfs van je! Net als een flexibele opstelling. Daar staat goede coaching van leidinggevenden en collega’s tegenover. Samenwerken in openheid en vertrouwen, elkaar uitdagen én elkaar vooruit helpen. Dat is werken bij Gispen in een notendop. Niks mooier dan mensen hier tot bloei zien komen.’

CONTACT ME

Industry

Meer lezen